Eksplicitni sadržaji - ZKM | Zagrebačko kazalište mladih

Eksplicitni sadržaji

Redatelj: Katarina Pejović i Boris Bakal

Autor koncepta: Boris Bakal

Predstava za vas, krojena po vašoj mjeri, vašem raspoloženju i željama - onima koje znate, a možda i koje ne znate

Više o predstavi

Bacači sjenki, jedna od najoriginalnijih kazališnih skupina na našoj sceni, realizira Eksplicitne sadržaje svaki put iznova, uz sjajnu glumačku ekipu i vas koji ćete nas počastiti svojim dolaskom. “Svaki put iznova” to doslovno i znači: predstava nastaje tijekom šest različitih putovanja kroz kazalište i njegovu “utrobu”, na koja će vas odvesti vaši glumački anđeli-čuvari.

Na tim putovanjima susrest ćete se s nekima od pitanja s kojima se svi svakodnevno bavimo – kroničnim nedostatkom vremena, (ne)dopuštenim užicima, strahovima, predrasudama, onim što nas čini sretnima, ljepotom iznenađenja… No, nadasve ćete se zabaviti, na način koji vjerojatno ne očekujete u kazalištu.

Oprostite nam na tajnovitosti, ali svako dalje otkrivanje Eksplicitnih sadržaja značilo bi umanjivanje vašeg doživljaja. Ako ste baš jako radoznali, upitajte neke od onih koji su već sudjelovali u ovoj nesvakidašnjoj kazališnoj poslastici.

Premijera: 09. svibnja 2010.

Produkcija: Bacači sjenki & Zagrebačko kazalište mladih

Na projetku su surađivali:
Dora Delbianco, Gregor Kamnikar, Doris Kristić i Martina Franić.

Potpora:
Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport Zagreba, Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva i Galerija Vladimir Nazor.

 

Autorski tim zahvaljuje:

Stipi Gelu, Adolfu Dragičeviću, Martini Matoti, Igoru Joviću, Radiju SC, Ameli Frankl.

Predstava nije na oglašenom rasporedu.
Prijava na newsletter