Skip to main content

OBAVIJEST O RADNOM VREMENU BLAGAJNE OD 6. LIPNJA 2024.

Poštovana publiko,

obavještavamo vas da će blagajna Zagrebačkog kazališta mladih od četvrtka 6. lipnja raditi radnim danom od 13 do 20h. 

Subotom će blagajna i dalje raditi od 10 do 14h te sat i pol prije početka predstave, a nedjeljom sat i pol prije početka predstave.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

/ UVJETI KUPNJE

UVJETI KUPNJE

Podaci o prodajnom mjestu

Blagajna ZKM-a:
Adresa: Teslina 7, 10000 Zagreb
Kontakt e-mail: blagajna@zekaem.hr
Tel: 01 4872 554

Vlasnik ZKM webshopa: Zagrebačko kazalište mladih
Kontakt e-mail: info@zekaem.hr

Tel: 01 4874 561

Načini plaćanja na blagajni i u ZKM webshopu

Na blagajni ZKM-a ulaznice je moguće platitit Ulaznice je moguće platiti gotovinom, kreditnim i debitnim karticama Mastercard, Maestro i Visa.

U ZKM webshopu ulaznice je moguće platiti kreditnim i debitnim karticama Mastercard, Maestro i Visa.

Povrat ulaznica

Kupljene ulaznice mogu se vratiti najkasnije četiri dana prije predstave. Sredstva za ulaznice kupljene na blagajni bit će vraćena u cijelosti i u gotovini, neovisno o načinu plaćanja prilikom kupovine ulaznica. Sredstva za ulaznice kupljene ZKM webshopu bit će vraćena u cijelosti na račun kupca s danom kupovine.

Otkazivanje/promjena predstava

ZKM zadržava pravo otkazivanja predstave ili izmjene naslova.

U slučaju otkazivanja i promjene naslova ulaznice se mogu vratiti uz povrat novca ili se mogu zamijeniti za neku drugu predstavu. Ukoliko kupac želi gledati zamjensku predstavu, potrebno je javiti se na blagajnu kazališta kako bi se ispisale nove ulaznice s točnim naslovom.

U slučaju da kupac želi zamijeniti ulaznice za neku drugu predstavu, to je moguće učiniti unutar godine dana od datuma za koji su ulaznice kupljene.

U slučaju da kupac želi povrat novaca, potrebno ga je zatražiti na blagajni kazališta uz predočenje kupljenih ulaznica i to najkasnije 14 dana nakon datuma izvedbe za koju su ulaznice kupljene.

Iznos plaćen na blagajni kazališta bit će prilikom povrata ulaznica vraćen u cijelosti i u gotovini, neovisno o načinu plaćanja prilikom kupovine ulaznica.

Za ulaznice kupljene putem ZKM webshopa povrat novaca također je potrebno zatražiti na blagajni kazališta, odnosno putem e-maila (blagajna@zekaem.hr). Povrat cjelokupnog iznosa transakcije bit će izvršen na račun kupca, a potvrdu o učinjenoj transakciji kupac će dobiti na e-mail.

Mastercard

Maestro

Visa

Pružatelj usluge plaćanja i sigurnosti u ZKM webshopu:

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol 256 – bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između HT sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Dodatnu sigurnost vašeg plaćanja u ZKM webshopu jamče:

Mastercard® SecureCode™

Verified by Visa

Loyalty kartica

Loyalty kartica mora se iskoristiti unutar godine dana od dana otvaranja.

Izjava o privatnosti:

Zagrebačko kazalište mladih se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Zagrebačkog kazališta mladih i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Podaci o prodajnom mjestu

Blagajna ZKM-a
Adresa: Teslina 7, 10000 Zagreb
Kontakt e-mail: blagajna@zekaem.hr
Tel: 01 4872 554

Vlasnik ZKM webshopa: Zagrebačko kazalište mladih
Kontakt e-mail: info@zekaem.hr
Tel: 01 4874 561
OIB: 13254939546