HUMANITARNA AKCIJA ZKM-a „PANSION EDEN“ - ZKM | Zagrebačko kazalište mladih

Vijesti

HUMANITARNA AKCIJA ZKM-a „PANSION EDEN“

Objavljeno: 23.12.19.
HUMANITARNA AKCIJA ZKM-a „PANSION EDEN“

KUPI ULAZNICU ZA PREDSTAVU „PANSION EDEN“ I POMOZI RAD ISUSOVAČKE SLUŽBE ZA IZBJEGLICE POD VODSTVOM PATERA TVRTKA BARUNA.

ZKM tijekom veljače 2020. provodi dobrotvornu akciju kojom će polovicu prihoda od ulaznica (po 80 kn) donirati za rad JRS-a s izbjeglicama.

Kvalitetnim i kontinuiranim radom ta katolička organizacija pod Barunovim vodstvom zagovara potrebe i prava izbjeglica te svih prisilno raseljenih osoba. Tu je i poveznica dobrotvorne akcije sa ZKM-ovim Pansionom Eden, u režiji Árpáda Schillinga, jer predstava pred sve nas postavlja pitanje što smo u stanju učiniti u ime obitelji i pri tome okrenuti glavu od stradanja drugih obitelji? Zamašnjak priče tragedija je migranata koji su se ugušili u kamionu krijumčara. Mađarska redateljska zvijezda Árpád Schilling, kao kulturni, društveni i politički aktivist, nije propustio s ansamblom ZKM-a tematizirati taj stvarni događaj iz Mađarske, koji je u Schillingovu autorskom projektu prikazan kao posrnuće jedne hrvatske obitelji.

Ulaznice za izvedbe 28. i 29. veljače 2020 možete kupiti već od danas na blagajni ZKM-a i pomoći hvale vrijedan rad Tvrka Baruna s izbjeglicama.

HVALA MEDIJIMA I SVIMA KOJI ĆE DONACIJOM SUDJELOVATI u ublažavanju drame izbjeglica

https://www.tportal.hr/kultura/clanak/kazalisnom-ulaznicom-za-zkm-ovu-predstavu-pansion-eden-donirate-za-programe-patera-tvrtka-baruna-za-pomoc-izbjeglicama-20191223

https://www.jutarnji.hr/kultura/kazaliste/dobrotvorna-akcija-zkm-a-kupnjom-ulaznice-za-hit-predstavu-pansion-eden-pomazete-programima-koje-vodi-isusovac-tvrko-barun-za-pomoc-izbjeglicama/9802069/

Prijava na newsletter