KONCERTNA PROMOCIJA IZDANJA ‘MAGELLI’ U ZKM-U 30.4 - ZKM | Zagrebačko kazalište mladih

Vijesti

KONCERTNA PROMOCIJA IZDANJA ‘MAGELLI’ U ZKM-U 30.4

Objavljeno: 26.04.22.
KONCERTNA PROMOCIJA IZDANJA ‘MAGELLI’ U ZKM-U 30.4

KONCERTNA PROMOCIJA IZDANJA 'MAGELLI' U ZKM-U 30.4.!

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle, kreativni glazbeni art dvojac poznatiji kao Mr.Lee & IvaneSky pripremaju koncert i promociju izdanja ‘Magelli’ u Zagrebačkom kazalištu mladih u subotu, 30.4.,  u čast Paola Magellija, jednog od najcijenjenijih redatelja ovih prostora s kojim surađuju već više od desetljeća.
Najavljeni koncert bit će, kažu, poseban upravo zato jer je u ZKM-u nastala i njihova zajednička vrlo uspješna predstava ‘Ja sam ona koja nisam’, čije je istoimeno glazbeno izdanje u potpisu Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića ove godine osvojilo i nominaciju za Porin u kategoriji najboljeg alternativnog albuma.
“Magelli ploča je poklon glazbe redatelju, na kojoj nalazimo sve naše posljednje vrijedne glazbene uratke. Najbolje pjesme po našem izboru od nas svima vama i njemu, oblikovane u pjesme koje možete slušati na radiju ili bilo kako izvan kazališta. Postale su vrhunske pjesme. To je poklon našem kreativnom životu, a ovo je poklon njemu i ljudima koji nas prate. Ulaznice za koncert možete kupiti u sustavu Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima’’ – poručila je Ivanka Mazurkijević uoči prvog koncerta kojeg će kao Mr.Lee & IvaneSky održati u ZKM-u.

Prijava na newsletter