‘LJUDSKI GLAS’ SE NE PROPUŠTA - ZKM | Zagrebačko kazalište mladih

Vijesti

‘LJUDSKI GLAS’ SE NE PROPUŠTA

Objavljeno: 28.12.18.
‘LJUDSKI GLAS’ SE NE PROPUŠTA

Prve kazališne tjedne u 2019. započinjemo i izvedbom intrigantne predstave 'Ljudski glas'. Taj ženski glas će razumjeti generacije i žena i muškaraca. Drama je strukturirana kao monolog ženskog lika upućen preko telefonske slušalice ljubavniku koji će se sutradan vjenčati s drugom ženom. Dobro će vas zamisliti i nasmijati.  Pogledajte u videu što o predstavi kažu oni koji su je već pogledali i za vas ocijenili: Lana Bobić, Paolo Magelli, Sanja Sarnavka, Rada Borić, Mateja Medlobi, Nada Beroš.

Rezervirajte svoje ulaznice već danas za izvedbe predstave 'Ljudski glas' 08. i 09. siječnja 2019. na web stranici ZKM-a.

 Ljudski glas bio je izazov velikim glumicama i redateljima dvadesetog stoljeća. Iako napisan prije osamdeset i pet godina Ljudski glas i dalje je inspirativan predložak kompleksnih izvođačkih i redateljskih slojeva. Predstava Ljudski glas višeglasna je scenska cjelina koncipirana iz poetskog monologa Jeana Cocteaua, fragmenata epistolarno-ispovjednog romana I Love Dick autorice Chris Kraus te izabranih dijelova intimističko-teorijsko-filozofskog filozofskog teksta Testo Junkie Paula B. Preciada. Glume: Hrvojka Begović, Nataša Dorčić, Barbara Prpić, Urša Raukar i Lucija Šerbedžija.

Prijava na newsletter