Obavijest publici - ZKM | Zagrebačko kazalište mladih

Vijesti

Obavijest publici

Objavljeno: 20.11.20.
Obavijest publici

Prijatelji kazališta, poštovana publiko,

ubuduće ćete u manjem broju moći posjećivati naše kazalište, jer su na nacionalnoj razini donešene strože epidemiološke mjere i za umjetničke izvedbe. Novim se mjerama u kazalištima bitno reducira broj gledatelja - za svakog od vas mora biti osigurano četiri kvadratna metra prostora.
Zahvaljujemo vam što ste i do sada u ovim okolnostima dolazili na predstave ZKM-a, odgledali ih pod zaštitnim maskama, ostali vjerna i odgovorna publika koja se cijelo vrijeme pridržavala svih epidemioloških mjera.
Svjesni smo da ste nam time iskazali visoko povjerenje cijeneći i prepoznajući da je naše kazalište odgovorno postupalo prema publici provodeći sve mjere razmaka, dezinfekcija, inzistiranja na nošenju maski u svim prostorima našeg kazališta.
Uvjerili ste se i da (kako smo ranije najavili) otkazujemo predstave, ukoliko je netko od naših glumaca ili zaposlenika odgovorno prijavio da mora u samoizolaciju radi i najmanje sumnje da su došli u kontakt s korona virusom. Niti jednog trenutka nismo dvojili treba li u tom slučaju skidati predstavu s repertoara. Uzvratili ste tako da ste prihvatili i česte zamjene ulaznica, da umjesto jedne predstave pogledate drugu.
Hvala vam na takvoj solidarnosti s našim kazalištem i glumcima, jer time pokazujete da i u teškim vremenima razumijete svoju ulogu da sačuvate ulogu umjetnosti u životu društva.
Puno je pogođenih epidemijom i poželimo im brzo ozdravljenje i povratak u društveni život, u kazališta.
Brinimo i dalje o sebi i drugima, a kod nas kao i do sada na predstave dođite maskirani. Bit ćemo i dalje odgovorni zajedno s vama.

Čovjek je čovjeku kazalište.

Vaš ZKM

Prijava na newsletter