PRIOPĆENJE O OTKAZIVANJU PROGRAMA U ZKM-U - ZKM | Zagrebačko kazalište mladih

Vijesti

PRIOPĆENJE O OTKAZIVANJU PROGRAMA U ZKM-U

Objavljeno: 12.03.20.
PRIOPĆENJE O OTKAZIVANJU PROGRAMA U ZKM-U

Zagrebačko kazalište mladih odgađa sve predstave koje su na repertoaru ZKM-a, uključujući i najavljenu premijeru CEMENT koja je trebala biti izvedena 13.03.2020.

ZKM je ovu odluku donio u skladu s preporukom Nacionalnog stožera civilne zaštite da se zbog pandemije corona virusa do daljnjega odgode svi skupovi i organizirana okupljanja na kojima sudjeluje više od sto ljudi. Cijeneći publiku i zdravlje ljudi ZKM je privremeno bez predstava na repertoaru što se odnosi i na predstave Učlišta ZKM –a . 

Zbog izvanrednog zatvaranja kazališta, blagajna ZKM-a ne radi do daljnjeg. Za sva pitanja vezana uz zamjenu ulaznica i povrat novca možete nas kontaktirati na info@zekaem.hr. 

Prema preporuci Ministarstva obrazovanja i Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu odgođena školska nastava na dva tjedna -  u skladu s tom preporukom od ponedjeljka, 16.ožujka 2020, nema nastave ni u Učilištu Zagrebačkog kazališta mladih.

Napominjemo da će ZKM -ovo Učilište nadoknaditi propuštenu satnicu, a o nastavku rada Učilišta obavještavat ćemo vas u skladu s preporukama i uputama nadležnih institucija.

Nadamo se skorom susretu s Vama.

Vaš ZKM

Prijava na newsletter