Zagrebačko kazalište mladih najavljuje novi Zoom razgovor pod nazivom Čovjek je čovjeku kazalište - ZKM | Zagrebačko kazalište mladih

Vijesti

Zagrebačko kazalište mladih najavljuje novi Zoom razgovor pod nazivom Čovjek je čovjeku kazalište

Objavljeno: 02.11.20.
Zagrebačko kazalište mladih najavljuje novi Zoom razgovor pod nazivom Čovjek je čovjeku kazalište

Zagrebačko kazalište mladih najavljuje novi razgovor na platformi Zoom pod nazivom Čovjek je čovjeku kazalište. Pogledajte na ZKM-ovoj stranici Facebooka, Fb.com/zekaem, i kanalu Youtube, bit.ly/zkmyoutube, od četvrtka, 5. studenoga 2020. u 18 sati.
U ZKM-ovu razgovoru na Zoomu sudjeluju glumačke zvijezde Ulyssesov Rade Šerbedžija i ZKM-ov Sreten Mokrović, pisac i kolumnist Jutarnjeg lista Ante Tomić, psiholog i znanstvenik Boris Jokić, uz moderiranje nagrađivane novinarke Hrvatske televizije Maje Sever.
Važna društvena tema – o utjecaju koronavirusa na rad kulturnih institucija i na sve nas – nadovezuje se na komentar Stožera nacionalne zaštite kako „sve čvršće epidemiološke mjere ljudi sve teže psihički podnoseˮ. Koliko u teškim vremenima umjetnost daje energiju za preživljavanje, što su čovjeku kazalište i umjetnost u okolnostima pandemije, čut ćete od sugovornika ZKM-ova razgovora na Zoomu koji možete pogledati na ZKM-ovoj stranici Facebooka i kanalu Youtube od četvrtka, 5. studenoga 2020. u 18 sati.
Pratite nas, brinite o sebi i drugima, jer umjetnost je u ovim okolnostima ostati čovjekom.

Prijava na newsletter