ZKM NAJAVLJUJE PREMIJERU MONOVID-19 - ZKM | Zagrebačko kazalište mladih

Vijesti

ZKM NAJAVLJUJE PREMIJERU MONOVID-19

Objavljeno: 10.06.20.
ZKM NAJAVLJUJE PREMIJERU MONOVID-19

Anica Tomić i Jelena Kovačić ponovo u ZKM-u! Ovaj su put udružile snage i s dramaturgom Ivorom Martinićem na predstavi Monovid-19, koja će premijeru imati 4. srpnja 2020.

Predstava kroz monološku formu 19 dramskih pisaca progovora o životu u doba krize izazvane pandemijom, konceptulano se razdvaja na tri narativne linije i u prostorima ZKM-a u jednoj se večeri odigravaju tri različite predstave koje prate tri različite publike. Pred vama tako stoje moćni političari i njihove žene, znanstvenici i medicinske sestre, stariji ljudi zatvoreni u svoje domove, samohrane, rastavljene majke, zlostavljane žene, izgubljena mladež, strastveni vjernici, zabrinuti susjedi, lucidni zanesenjaci, zaboravljeni umjetnici, usamljeni anđeli, dok publika zajedno sa ZKM-ovim glumcima nanovo otkriva potencijalna mjesta izvedbe.

Dragi gledatelji, molimo vas da prilikom dolaska u kazalište poštujete protupandemijske mjere te ponesete masku koju ćete koristiti za vrijeme boravka u kazalištu i održavate propisani razmak od metar i pol u zatvorenom prostoru.

Brinimo o sebi i jedni o drugima!

Hvala na razumijevanju!


Prijava na newsletter