ZKM-ova publika i makedonska publika 45. međunarodnog kazališnog festivala MOT zajedno gledaju predstavu “Eichmann u Jeruzalemu” - ZKM | Zagrebačko kazalište mladih

Vijesti

ZKM-ova publika i makedonska publika 45. međunarodnog kazališnog festivala MOT zajedno gledaju predstavu “Eichmann u Jeruzalemu”

Objavljeno: 25.11.20.
ZKM-ova publika i makedonska publika 45. međunarodnog kazališnog festivala MOT zajedno gledaju predstavu “Eichmann u Jeruzalemu”

ZKM-ova publika i makedonska publika 45. međunarodnog kazališnog festivala MOT (Mlad otvoren teatar), Skoplje, imat će jedinstvenu priliku 04. prosinca u 19 sati zajedno pogledati hvaljenu predstavu ZKM-a "Eichmann u Jeruzalemu" u režiji Jerneja Lorencija, pri čemu će se festivalska suradnja ove godine ostvariti putem livestreaminga predstave iz Zagreba. U godini korona pandemije i Festival MOT se suočio s izazovom za kazališta u izvanrednim uvjetima, kada kazališnu umjetnost doživljavamo i u novom online obliku, ali je kazališni duh itekako prisutan. Iz tih okolnosti dolazi i slogan ovogodišnjeg izdanja Festivala MOT, 'Ќе има и утре' (Bit će i sutra). „Možda danas nemamo kazalište kakvo želimo doživjeti, ali bit će ga i sutra“, poručuju  iz MOT-a. Martina Petreska u ime Festivala MOT u videu pozdravlja stare znance iz ZKM-a i publiku u Zagrebu. 

vertikal - https://we.tl/t-phG0N1ZuFX
horizont - https://we.tl/t-0P6s9CUyzX

Prijava na newsletter