Skip to main content

OBAVIJEST O RADNOM VREMENU BLAGAJNE OD 6. LIPNJA 2024.

Poštovana publiko,

obavještavamo vas da će blagajna Zagrebačkog kazališta mladih od četvrtka 6. lipnja raditi radnim danom od 13 do 20h. 

Subotom će blagajna i dalje raditi od 10 do 14h te sat i pol prije početka predstave, a nedjeljom sat i pol prije početka predstave.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

/ ČLANSKI PROGRAM

ČLANSKI PROGRAM

/ ZKM ČLANSKI PROGRAM

Članski program ZKM-a namijenjen je umirovljenicima, studentima, učenicima i osobama s invaliditetom koji temeljem članstva ostvaruju pravo na najpovoljniju cijenu pojedinačne ulaznice za ZKM-ove programe.

Cijena pojedinačne ulaznice za članove je 6,5 eura za predstave u produkciji ZKM-a. Svaki član može kupiti 5 ulaznica mjesečno po povlaštenoj cijeni.

Tu su i brojni drugi programi poput gostujućih predstava za koje je, zahvaljujući članstvu, također moguće ostvariti najveći popust na ulaznice.

Samo članovi mogu kupovati najpovoljnije ulaznice u ZKM-ovu webshopu.

Kupnja na blagajni obavlja se također putem članske kartice (više nije potrebno dokazivati status iksicom, odreskom mirovine i sl. prilikom svakog dolaska u kazalište).

/ OSTALE POGODNOSTI ČLANSTVA

Članovi ostvaruju pravo i na 10% popusta na svaku kupovinu u knjižarama Znanje (popust se ne odnosi na udžbenike, igraće konzole, SelectBox artikle, darovne kartice i bonove). Popusti se ne zbrajaju.

/ KAKO POSTATI ČLAN ZKM-A

Učlaniti se može na blagajni ZKM-a jednokratnim predočenjem valjanog dokumenta kojim se dokazuje status (iksica, pokaz ZET-a, odrezak mirovine i sl.) te plaćanjem godišnje članarine u iznosu od 5 eura.

Prilikom učlanjenja član će dobiti svoju člansku karticu s jedinstvenim članskim brojem s pomoću kojih će brzo i jednostavno moći kupovati povlaštene ulaznice– bilo u webshopu ili na blagajni kazališta.

/ KAKO ISKORISTITI MOGUĆNOSTI ČLANSTVA?

Povlaštene ulaznice u webshopu kupuju se tako da se u polje „Promo kod“ unese jedinstveni članski broj. Popust će se obračunati automatski u košarici.

Za kupovinu ulaznica na blagajni kazališta dovoljno je uza se imati člansku karticu s jedinstvenim članskim brojem.

Za ostvarivanje popusta u partnerskim trgovinama izdavača Znanje potrebno je predočiti člansku karticu ZKM-a.

UMIROVLJENICI, STUDENTI, UČENICI, OSOBE S INVALIDITETOM: NE-ČLANOVI

Cijena ulaznice za umirovljenike, studente, učenike i osobe s invaliditetom – ne-članove – je 9 eura za predstave u produkciji ZKM-a.

Ulaznice po toj osnovi moguće je kupiti isključivo na blagajni kazališta i potrebno je predočiti važeći dokument kojim se dokazuje umirovljenički, studentski i/ili drugi status.