Skip to main content

OBAVIJEST O RADNOM VREMENU BLAGAJNE OD 6. LIPNJA 2024.

Poštovana publiko,

obavještavamo vas da će blagajna Zagrebačkog kazališta mladih od četvrtka 6. lipnja raditi radnim danom od 13 do 20h. 

Subotom će blagajna i dalje raditi od 10 do 14h te sat i pol prije početka predstave, a nedjeljom sat i pol prije početka predstave.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

/ UVJETI KUPNJE

UVJETI KUPNJE

Načini plaćanja na blagajni
Ulaznice je moguće platiti gotovinom, kreditnim i debitnim karticama Visa, MasterCard, Maestro.

Online prodaja ulaznica na www.zekaem.hr
Ulaznice kupljene u ZKM webshopu potrebno je predočiti prilikom ulaska u kazalište, bilo isprintane ulaznice ili barkod na zaslonu mobilnog uređaja.

Povrat ulaznica
Kupljene ulaznice mogu se vratiti najkasnije četiri dana prije predstave.

Otkazivanje/promjena predstava
ZKM zadržava pravo otkazivanja predstave ili izmjene naslova.
U slučaju otkazivanja i promjene naslova ulaznice se mogu vratiti uz povrat novca ili se mogu zamijeniti za neku drugu predstavu. Ukoliko kupac želi gledati zamjensku predstavu, potrebno je javiti se na blagajnu kazališta kako bi se ispisale nove ulaznice s točnim naslovom.

U slučaju da kupac želi zamijeniti ulaznice za neku drugu predstavu, to je moguće učiniti unutar godine dana od datuma za koji su ulaznice kupljene.

U slučaju da kupac želi povrat novaca, potrebno ga je zatražiti na blagajni kazališta uz predočenje kupljenih ulaznica i to najkasnije 14 dana nakon datuma izvedbe za koju su ulaznice kupljene.

Iznos plaćen na blagajni kazališta bit će prilikom povrata ulaznica vraćen u cijelosti i u gotovini, neovisno o načinu plaćanja prilikom kupovine ulaznica.

Za ulaznice kupljene putem ZKM webshopa povrat novaca također je potrebno zatražiti na blagajni kazališta, odnosno putem e-maila (blagajna@zekaem.hr). Povrat cjelokupnog iznosa transakcije bit će izvršen na račun kupca, a potvrdu o učinjenoj transakciji kupac će dobiti na e-mail.

Loyalty kartica
Loyalty kartica mora se iskoristiti unutar godine dana od dana otvaranja.