Skip to main content

OBAVIJEST O RADNOM VREMENU BLAGAJNE OD 6. LIPNJA 2024.

Poštovana publiko,

obavještavamo vas da će blagajna Zagrebačkog kazališta mladih od četvrtka 6. lipnja raditi radnim danom od 13 do 20h. 

Subotom će blagajna i dalje raditi od 10 do 14h te sat i pol prije početka predstave, a nedjeljom sat i pol prije početka predstave.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

/ DOKUMENTI

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Izjava o davanju suglasnosti za obradu osobnih podataka

Molimo Vas da pozorno pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka potvrđujete da ste Izjavu pročitali i razumjeli te da dopuštate da Zagrebačko kazalište mladih, kao voditelj zbirke osobnih podataka i njezin korisnik, obrađuje Vaše osobne podatke i koristi se njima.

Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina i da zakonski možete pristati na obradu osobnih podataka, kako je to navedeno u Izjavi.

Zagrebačko kazalište mladih, kao voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da su Vaši osobni podaci prikupljeni sa:

  •  obrasca za primanje biltena na službenoj internetskoj stranici
  •  obrasca za primanje biltena na ZKM-ovim stranicama na mrežama Facebook, Twitter i Instagram, kao i preko Aplikacije ZKM-a  za mobitele za iOS, Android i Windows phone platforme
  •  ispunjenih prijavnica za pretplatu na ulaznice ZKM-a i na karticu vjernosti te da će podaci biti obrađeni.

Posrijedi je dobrovoljno davanje podataka te Izjavu niste dužni prihvatiti, odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jedan od prijavnih obrazaca dostupnih na ovim internetskim stranicama ili prijavnici.

Prihvaćanjem Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u prijavni obrazac smatra se da ste suglasni s njihovom obradom u marketinške svrhe (dostavljanje informacija, ponuda promidžbenih materijala o događanjima i/ili uslugama u Zagrebačkom kazalištu mladih, unapređivanje oglašivanja Zagrebačkog kazališta mladih i istraživanje tržišta). Obradi osobnih podataka u marketinške svrhe možete se u svako doba usprotiviti i opozvati dano dopuštenje.

Zagrebačko kazalište mladih će s Vašim će osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi za zaštitu osobnih podataka i sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od danog dopuštenja i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema Vama te da imate pravo na ispravak Vaših osobnih podataka, pravo na brisanje/zaborav, pravo na ograničenje obrade te pravo na prigovor i na pritužbu nadzornom tijelu te da se da se radi ostvarivanja prava u vezi sa zaštitom osobnih podataka možete obratiti tajništvu Uprave ZKM-a na telefon 01 4874 575.

Opoziv dopuštenja možete podnijeti osobno u na prodajnim mjestima Zagrebačkog kazališta mladih (Teslina 7, 1000 Zagreb i Ilica 10, Zagreb / Odgovorna osoba: Snježana Abramović Milković, ravnateljica), poštom na adresu Teslina 7, 10 000 Zagreb, ili e-poštom na adresu: info@zekaem.hr.

Zagrebačko kazalište mladih štiti privatnost svojih klijenata i posjetitelja internetskih stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo ovlaštenim osobama, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom. Voditelj zbirke Vaših osobnih podataka je Zagrebačko kazalište mladih, Teslina 7, 10000 Zagreb.

Odluka o imenovanju službenika za zaštitu osobnih podataka ovdje.